GKI autóbuszvezetői online alaptanfolyam különbözeti (e-learning)

Vizsgaidőpont: 2019. december 19.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Az autóbuszvezetői alaptanfolyam különbözeti GKI képzést távoktatás keretében, azaz e-learninges formában is el lehet végezni, amihez igazodik a GKI vizsga ára is. A képzést mindenkinek el kell végeznie, aki GKI tehergépkocsi vezetői képesítése mellé közúton D1, D1+E, D, D+E kategóriájú, vagy ezekkel egyenértékűnek elismert járművet vezet. Mivel az e-learninges oktatás során a tanuló nem jár be a tanterembe, hanem távolról, kötetlen időben, oktató személyes jelenléte nélkül sajátítja el a tananyagot, így a GKI vizsga ára is kedvezőbb lesz, mint a hagyományos oktatás keretei között. A GKI vizsga áráról részletesen a honlapunkon tájékozódhat.
Az e-learninges tanfolyam, illetőleg a GKI vizsga ára, számos tananyag elsajátítását foglalja magába. Otthon a táblagép vagy a PC előtt ülve tanulhatja meg a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés szabályait, az egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonsággal kapcsolatos ismereteket vagy a különböző előírások megfelelő alkalmazását. Amennyiben a megadott óraszámon belül, nem sikerült kellőképpen megtanulni a tananyagot, úgy plusz órák vásárlására is van lehetőség, ez a GKI vizsga árán felül van..

Jelentkezés feltételei

A GKI képzésre az jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, jogosítvány, 1 db igazolvány fénykép, a korábbi GKI kártya.

Tanfolyam menete

A tanuló a jelentkezés és sikeres beiratkozás után hozzáférést kap a tananyag online felületéhez, melyet bármikor és bárhol használni tud a saját számítógépe, táblagépe, vagy akár mobiltelefonja segítségével, ahol internet hozzáférés van, így tetszőleges haladási sebességgel tudja a tananyagot elsajátítani.

Az egyes tanfolyamtípusokhoz különböző hosszúságú időkeret áll a tanuló rendelkezésére, hogy a tananyagot feldolgozza. Különbözeti alaptanfolyam és továbbképzés esetén ez az idő 50 óra/50 nap.

Amennyiben a megadott idő valamilyen ok miatt nem bizonyult elegendőnek, akkor pótórákat lehet vásárolni, melynek díja 5.000 forint (10óra/15nap).

A képzés, mivel e-learning alapú online tananyag, így tantermi oktatás nem tartozik hozzá. Az iskola előre meghirdetett időpontokban, korlátozott időtartamban, személyes konzultációs lehetőséget biztosít tanárokkal, amennyiben erre igény merülne fel.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tantermi képzést kiváltó digitális tananyag nem tartalmazza a szimulátoros oktatást és a gyakorlati járművezetést. Ezeket a képzéseket a vizsga előtt egyeztetett időpontokban teljesíteni kell. Ezen képzések időpontját és tartamát a vizsgára való jelentkezéskor egyezteti az iskola a vizsgázóval.

A tananyag sikeres elvégzéséről a rendszer igazolást küld a hallgatónak, az iskolának és a hatóságnak. Ezt követően van lehetőség vizsgára jelentkezni a hallgatónak.

Vizsga

Az e-learninges tanfolyam teljesítését igazoló értesítő email megérkezése után, a Hatóság által jóváhagyott csütörtöki napon, 12:00 órakor. 

1 tesztlap, egy esettanulmány megírása képezi az írásbeli vizsgarészt, majd autóbusz gyakorlati vezetése és a szimulátoron végzett vészhelyzet-elhárítása képezi a gyakorlati vizsgát, továbbá egy szóbeli vizsgán kell a tanultakkal kapcsolatban válaszolni. 

A sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyi felmentések

A tantárgyi vizsgák alól felmentés nem adható.

További ajánlott tanfolyamok

A sikeres vizsgát követően, amennyiben személyszállító vagy teherfuvarozó céget kíván irányítani, akkor vállalkozói tanfolyam elvégzését javasoljuk.

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI autóbuszvezetői online alaptanfolyam különbözeti (e-learning) 99 800 Ft Jelentkezés