GKI autóbuszvezetői online alaptanfolyam (e-learning)

Vizsgaidőpont: 2019. december 19.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

A GKI autóbuszvezető alapképzés e-learninges, azaz távoktatásban történő változatára hasonló szabályok vonatkoznak, mint a tantermi képzésre. Ha valaki közúton D1, D1+E, D, D+E kategóriájú vagy ezekkel egyenértékűnek elismert járművet vezet, akkor GKI kártyával kell rendelkezni, aminek megszerzéséhez szükséges GKI autóbuszvezető alapképzés elvégzése, ez mindenkire vonatkozik, aki a „D” kategóriát 2008. szeptember 9. után szerezte meg. Ha jelen tanfolyamra jelentkezik, akkor otthonról, kötetlen időbeosztás mellett végezheti el a GKI autóbuszvezető képzést.

Az e-learninges GKI autóbuszvezető tanfolyamunk során az otthonról tanulók elsajátíthatják a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetést, a különböző előírások helyes alkalmazását, valamint az egészségügyi, közúti biztonsággal kapcsolatos legfontosabb ismereteket. Azoknak a távoktatásban tanuló hallgatóknak, akik a GKI autóbuszvezető képzés során, szeretnék tökéletesíteni a járművezetői tudásukat is, igény esetén, előre megbeszélt időpontban, az iskolánkban tudunk szimulátort biztosítani a tanuláshoz.

Felhívjuk a figyelmet rá, hogy GKI autóbuszvezető továbbképzésen azoknak kell részt venniük, akik 2008. szeptember 9. előtt is rendelkeztek már D-kategóriás jogosítvánnyal, ők hivatalosan legkésőbb 2013. szeptember 9-ig végezhettek autóbuszvezetői tevékenységét. Amennyiben nem hosszabbították meg a GKI kártyájukat, de a jövőben is jogszerűen kívánnak autóbuszvezetőként a közúti forgalomban részt venni, úgy a GKI autóbuszvezető továbbképzést kell elvégezni, ugyanis a GKI kártya 5 évig érvényes. Ennek lejárta után, azt meg kell hosszabbítani, aminek feltétele a GKI autóbuszvezető továbbképzésen való részvétel tantermi vagy e-learninges formában.

Jelentkezés feltételei

Jelen tanfolyamra az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, jogosítvány, 1 db igazolvány fénykép.

Tanfolyam menete

A tanuló a jelentkezés és sikeres beiratkozás után hozzáférést kap a tananyag online felületéhez, melyet bármikor és bárhol használni tud a saját számítógépe, táblagépe, vagy akár mobiltelefonja segítségével, ahol internet hozzáférés van, így tetszőleges haladási sebességgel tudja a tananyagot elsajátítani.

Az egyes tanfolyamtípusokhoz különböző hosszúságú időkeret áll a tanuló rendelkezésére, hogy a tananyagot feldolgozza. Alaptanfolyam és továbbképzés esetén ez az idő 60 óra/60 nap.

Amennyiben a megadott idő valamilyen ok miatt nem bizonyult elegendőnek, akkor pótórákat lehet vásárolni, melynek díja 5.000 forint (10óra/15nap).

A képzés, mivel e-learning alapú online tananyag, így tantermi oktatás nem tartozik hozzá. Az iskola előre meghirdetett időpontokban, korlátozott időtartamban, személyes konzultációs lehetőséget biztosít tanárokkal, amennyiben erre igény merülne fel.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tantermi képzést kiváltó digitális tananyag nem tartalmazza a szimulátoros oktatást és a gyakorlati járművezetést. Ezeket a képzéseket a vizsga előtt egyeztetett időpontokban teljesíteni kell. Ezen képzések időpontját és tartamát a vizsgára való jelentkezéskor egyezteti az iskola a vizsgázóval.

A tananyag sikeres elvégzéséről a rendszer igazolást küld a hallgatónak, az iskolának és a hatóságnak. Ezt követően van lehetőség vizsgára jelentkezni a hallgatónak.

Vizsga

Az e-learninges tanfolyam teljesítését igazoló értesítő email megérkezése után, a Hatóság által jóváhagyott csütörtöki napon, 12:00 órakor. 

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Gyakorlati
vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt

 

Esettanulmány

Nincs

előírások alkalmazása

Teszt

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt

járművezetés a közúti forgalomban

Nincs

Van

a járművezetéshez kapcsolódó gépkocsivezetői ismeretek

Van

járművezetés veszélyhelyzetek létrehozására

Van

A sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyi felmentések

A tantárgyi vizsgák alól felmentés nem adható.

További ajánlott tanfolyamok

A sikeres vizsgát követően a buszos személyszállító vállalkozói képzést ajánljuk mindazoknak, akik saját vállalkozásukat, vagy szakmai irányítóként más vállalkozását akarják vezetni.

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI autóbuszvezetői online alaptanfolyam (e-learning) 105 800 Ft Jelentkezés