ADR Nem-tartányos szakosító ismeretfelújító

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Vizsga: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Az ADR Egyezmény B melléklet 8.2 fejezet előírásainak megfelelő szaktanfolyam. A tanfolyamok kódjai: NT1, NT7

A tanfolyam elvégzése akkor szükséges, ha Ön veszélyes árut szállító, vagy fuvarozó járművet akar vezetni, és a korábban megszerzett bizonyítványa érvényességét meg akarja hosszabbítani 1 és/vagy 7 osztályra.

A tanfolyam elvégzésének feltétele

ADR NT 2-9, továbbá NT1 és/vagy NT7 bizonyítvány érvényessége. Ha a régi bizonyítvány lejárt, azt meghosszabbítani már nem lehet. A sikeres vizsga után Ön a kiválasztott áruosztályokkal együtt az összes veszélyes áruféleséget fuvarozhatja, kivéve a tartányban szállítható árukat. Az NT1 és NT7 tanfolyamok megfelelő számú érdeklődő esetén indítjuk. 
A tanfolyamon a részvétel kötelező, hiányzás esetén a hallgató vizsgára nem bocsátható! Tantárgyi felmentések nem adhatók. A tartányos áruszállítás ismereteit a tartányos szakosító alap tanfolyamon ismerheti meg.
A sugárzó anyagok ADR 7 osztály tanfolyamát csak az végezheti el, aki alapfokú sugárvédelmi tanfolyamot végzett és erről bizonyítvánnyal rendelkezik.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Speciális ismeretek

Teszt

nincs

Az intézmény által nyújtott ingyenes felnőttképzési szolgáltatások

Tudásmérés

A meglévő tudás beszámítását lehetővé tevő a jelentkező kérésére történik. A beszámítás lehetőségéről, illetve a meglévő tudás egyéb módon történő figyelembevételéről a felmérés eredménye alapján a képzésért felelős vezető dönt. Miután felmentésre nincs lehetőség a felmérés eredménye csak tájékoztató jellegű.

Képzési tanács

A tanfolyam elvégzését követően GKI tanfolyamokat végezhet.

Tanfolyam

Egyeztetés alapján a vizsga-nap előtti hétfőn és/vagy kedden, 8:00-tól 12:00 óráig tart.

Hatósági vizsga

Az alaptanfolyam vizsgájával egy napon, szerdán 12 órakor kezdődik, sikeres vizsga esetén hatósági bizonyítvány.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • ADR Nem-tartányos szakosító 1 osztály ismeretfelújító 30 000 Ft Jelentkezés
  • ADR Nem-tartányos szakosító 7 osztály ismeretfelújító 40 000 Ft Jelentkezés